5 Voorrondes

bagagehal-loods-6   grote_hal-minerva

Tot en met 7 maart 2017 kun je werk aanmelden voor Water ZomerExpo 2017. De tentoonstelling is te zien van 25 mei t/m 20 augustus op twee locaties van Museum de Fundatie: het museumgebouw aan de Blijmarkt in Zwolle en Kasteel het Nijenhuis met de beeldentuin in Heino/Wijhe.

Op de vijf onderstaande voorrondedagen en -locaties zijn bezoekmomenten voor je werk te koop. Klik op een locatie voor meer informatie.

De jury is compleet. Voor alle locaties heeft ArtWorlds uit alle geïnteresseerden 75 verschillende juryleden geselecteerd. Bekende en onbekende galeriehouders, conservatoren, journalisten en kunstenaars uit heel Nederland staan straks oog in oog met de kunst. Ter plaatse kun je je nog wel aanmelden voor de jury-wisselplek. Per shift van een uur kan een deelnemer of belangstellende in de jury plaatsnemen en de keuze mede bepalen.

12 maart  Academie Minerva, Groningen
18 maart  Stedelijk Museum Schiedam
25 maart  Loods 6, Amsterdam
1 april       ZIMIHC Theater Stefanus, Utrecht
8 april      Buitenkunst, Kasteel het Nijenhuis, Heino/Wijhe

De voorrondes in 2017 hebben een andere dagindeling dan voorgaande jaren. De werken worden tijdens één jurysessie gekozen. Dat betekent dat je niet meer hoeft te wachten. Ook is er na elke sessie gelegenheid om even kennis te maken met de mensen die je werk hebben gezien. 


9V7A2672   9V7A2740
Terug naar de top