5 Voorrondes

bagagehal-loods-6   grote_hal-minerva

Helaas: de inschrijving voor de voorrondes van Water ZomerExpo 2017 is gesloten. Alleen buitenkunst kun je nog aanmelden tot en met 12 maart voor de selectiedag in Heino/Wijhe.

De tentoonstelling is te zien van 25 mei t/m 20 augustus op twee locaties van Museum de Fundatie: het museumgebouw met de Koepel aan de Blijmarkt in Zwolle en Kasteel het Nijenhuis met de beeldentuin in Heino/Wijhe.

Op de vijf onderstaande dagen en -locaties gaan nu de voorrondes van start. De jury kiest in totaal 250 werken voor de tentoonstelling in De Fundatie en Kasteel het Nijenhuis. Per locatie kiest een Salon-jury uit de niet gekozen werken voor een Salon des Refusés.

De jury is compleet. Voor alle locaties heeft ArtWorlds uit alle geïnteresseerden 75 verschillende juryleden geselecteerd. Bekende en onbekende galeriehouders, conservatoren, journalisten en kunstenaars uit heel Nederland staan straks oog in oog met de kunst. Ter plaatse kun je je nog wel aanmelden voor de jury-wisselplek. Per shift van een uur kan een deelnemer of belangstellende in de jury plaatsnemen en de keuze mede bepalen.

12 maart  Academie Minerva, Groningen
18 maart  Stedelijk Museum Schiedam
25 maart  Loods 6, Amsterdam
1 april       ZIMIHC Theater Stefanus, Utrecht
8 april      Buitenkunst, Kasteel het Nijenhuis, Heino/Wijhe

De voorrondes in 2017 hebben een andere dagindeling dan voorgaande jaren. De werken worden tijdens één jurysessie gekozen. Dat betekent dat je niet meer hoeft te wachten. Ook is er na elke sessie gelegenheid om even kennis te maken met de mensen die je werk hebben gezien. 


9V7A2672   9V7A2740
Terug naar de top