Aftrap eerste dag ‘Ontmoet de kunstenaar’

Afgelopen zaterdag heeft ArtWorlds in samenwerking met het Gemeentemuseum Den Haag ‘Ontmoet de kunstenaar’ georganiseerd. Eenentwintig kunstenaars gingen op deze zonnige dag een uur op zaal en in de tuinen van het museum met het publiek in gesprek over hun werk en de tentoonstelling ZomerExpo 2015 Woest.

foto 1

Voorafgaand aan de gesprekken hadden de kunstenaars de gelegenheid om kennis te maken met elkaar, want ook voor de kunstenaars was het een verrassing wie er achter het werk van de tentoonstelling zat.

Met deze dagen wil ArtWorlds de dialoog bevorderen tussen kunstenaars en publiek, maar ook tussen kunstenaars onderling. Op 22 augustus en 12 september vinden de volgende edities van ‘Ontmoet de kunstenaar’ plaats. Weten wie je dan kan ontmoeten? Klik hier

IMG_1072
aw_logo

Stichting ArtWorlds

Amsterdam
info@klimaatexpo.nl

KlimaatExpo Nieuwsbrief

Terug naar de top