Hoe het werkt

Heb je werk aangemeld voor de digitale voorselectie voor Europa ZomerExpo 2019?

Uiterlijk 1 april 2019 ontvang je per mail bericht of je werk is gekozen voor de tweede selectieronde, de ZomerExpo-Opstelling in Amsterdam of (als je buitenkunst hebt aangemeld) in Heino/Wijhe.

Hoe gaat het verder?

In maart 2019 kiezen de regiojury’s ‒ bestaande uit curatoren, galeriehouders, journalisten en kunstenaars ‒ uit alle ingezonden digitale werken anoniem maximaal 1000 werken.

Is je werk niet geselecteerd, dan verwijderen wij de fotobestanden per omgaande uit onze systemen. Informatie hierover tref je in onze privacyverklaring.

Wat als mijn werk gekozen is?

De gekozen werken voor de zalen van het museum worden gepresenteerd tijdens de grote ZomerExpo-Opstelling, die plaatsvindt van 13 t/m 20 april 2019 in de Van Gendthallen in Amsterdam. Een professionele jury, een juniorjury én een publieksjury kiezen daar via een verdeelsleutel de werken voor de tentoonstelling Europa ZomerExpo 2019. Brengdagen zijn zaterdag en zondag 13 en 14 april. Op 18, 19 of 20 april halen de kunstenaars hun werk weer op.

Is het gekozen werk buitenkunst?

Is je werk in de eerste digitale ronde gekozen, dan wordt je telefonisch uitgenodigd om het werk te brengen op maandag 8 april 2019 tijdens de ZomerExpo-Opstelling voor buitenkunst, op het terrein van Kasteel het Nijenhuis in Heino/Wijhe. Nog diezelfde dag weet je of je werk is gekozen voor de tentoonstelling. In dat geval blijft het achter op de locatie.

Deelnamekosten

De kosten voor de 2e ronde (deelname aan de ZomerExpo-Opstelling) bedragen € 25 per werk. Wij vragen je dit bedrag ter plekke via pinbetaling of contant te voldoen bij de aflevering van je werk op 8, 13 of 14 april 2019.


Heb je nog vragen, bekijk dan onze veelgestelde vragen of stuur een mail.

Terug naar de top