VSBfonds viert 25-jarig bestaan met ideeënwedstrijd

VSBfonds maakt ZomerExpo 2015 Woest mede mogelijk. Het fonds organiseert, ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan, een bijzondere ideeën wedstrijd. Klik hier voor alle informatie.

Heeft u een goed idee voor een mooiere samenleving? Dan heeft u nu de kans om uw idee uit te voeren! Doe mee met de wedstrijd van VSBfonds en verzilver uw idee. Voor de beste ideeën zijn er prijzen van € 2.500 of € 25.000.

Wat voor ideeën maken kans?
Bij deze wedstrijd gaat het om een idee waarbij u zich, vanuit een vereniging of stichting, inzet voor een ander. Een idee dat mensen stimuleert mee te doen aan sociale of culturele activiteiten. Dit is een idee dat eraan bijdraagt dat mensen elkaar ontmoeten, begrijpen en inspireren. Heeft u zo’n plan? Doe dan mee en verzilver uw idee.

Hoe doet u mee?
Dat kan door een filmpje te laten maken tijdens de roadshow met de zilveren jubileumcaravan. Deze gaat van 19 augustus tot en met 6 september on tour door Nederland, op zoek naar culturele of maatschappelijke initiatieven.

Wilt u een filmpje laten maken? Kijk dan op vsbverzilverjeidee.nl hoe u kunt deelnemen aan de wedstrijd. U kunt zich tot vrijdag 24 juli aanmelden voor deelname. De bedenkers van de meest kansrijke ideeën ontvangen een opnamebevestiging.

 

aw_logo

Stichting ArtWorlds

Amsterdam
info@klimaatexpo.nl

KlimaatExpo Nieuwsbrief

Terug naar de top